onsdag 26 oktober 2011

Zappazoa med ändringar

Det är härligt med kompisar som säger vad de tycker om ens alster. Hanna bidrog med synpunkter på min målning från Zappazoa och jag har också fått synpunkter från eleverna på Svefi som jag  begrundat och tagit till mig. Så nu har jag målat om den lite. Fantastiskt att kunna göra det förresten, det är en akvarellmålare inte bortskämd med precis!
Så här får ni alla se den omgjorda varianten. Jag har ändrat på pojkens hand, pappans tår, hans vad har blivit tjockare  och färgen på hans knä mörkare. Jag har också gjort pappans hand på åran bredare och fixat till hans underarm. Kom gärna med synpunkter på om ni tycker att det blev någon förbättring!

Ha det gott och kom ihåg:
Oron befriar aldrig morgondagen från sorg,
den suger bara musten ur nuet.
Lisbeth

1 kommentar:

Oljekritan sa...

Kloka ord det där!!
Ser det fina, att du målat så bra...Du har ju fångat, allt..skuggor är svårt tycker jag..händerna är fina..Själv har jag problem med bakgrunder...får oftast inte till dem, eller så har jag tröttnat på att måla just på den tavlan, så bakgrunden blir i all hast, nåt?...jag tycker inte det ska vara perfekt. tavlan blir intressantare om det är lite snett och personligt, inte perspektivt perfekt heller behövs,....tycker jag alltså...vad tycker du??..Kram Karina