söndag 3 juli 2011

Svårt att samla mig och måla

Tänk att det är så lätt att rubba på sina rutiner! Jag har ju som mål att måla lite varje dag, men sommarvärmen och en massa annat distraherar mig så att det är svårt att uppnå det målet. Det lovas svalka och regn var och varannan dag, men det blir inget av det. Imorse kom det ett stillsamt duggregn som bara gjorde luften fuktig men just inget mer. Sedan har det varit varmt igen. Men ikväll blåser det från norr och är lite svalare, så vem vet? Det vore skönt att få ner värmen inomhus, för särskilt övervåningen kan bli olidligt het.
 På grund av målartorkan får ni nöja er med en sommarbild som jag gjorde i höstas. En akvarell med lite inslag av experimentella tekniker.Hundkex, midsommarblomster och en gärdsgård. i ett skogsbryn - en liten sammanfattning av försommar!


Hoppas ni får en riktigt skön sommar, alla mina bloggläsare!
Det är så roligt att märka att så många tittar in här och en del skriver kommentarer också 
och då blir det ännu roligare!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vacker sommarbild Lisbeth, hälsar Kerstin

Hanna sa...

So ambitiös du är! Jag hade faktiskt också tusch och stålspetspenna med i Tyskland. Det enda som blev av är lite skizzer i djurparken i München, men pga att hela familjen var med- mormor, dottern etc. blev det oftast inte mer än 2-3 minuters blyertsskizzer. Ingenting jag önskar visar, men det var kul ändå. Jag tänkar bygga upp något rutin att tecknar/målar dagligen även om det bara är en halv timme. Får se om det blir. Kan behöver motivation som din. Bara att läsa att du kämpa på hjälper mig att försöka också. Har blivit antagen till fortsättningskursen. Det ska bli kul. Trevligt sommar- Hanna